måndag 1 november 2010

Vackra vita urnor


Visar några av mina vita krukor i gjutjärn. Dessa kan man aldrig få för många av....eller?? Tror jag lägger in den undre på Tradera idag, eftersom jag har liiite för många.
Helgen har varit fullt upp, så som det är då man har hand om sitt treåriga barnbarn. Lördagen med sitt vackra väder var vi ute i "Stoora Trollskogen", dvs runt knuten där jag bor, och hittade både trattisar och vanliga kantareller. Sen passade vädret för årets förmodligen sista picknick. Härligt!!
Väl inomhus förvandlades Edvin till Herr Karlsson som bodde i min garderob, som nog tar ett tag innan den blir sig lik, att man hade så mycket man kunde släpa fram och lägga huller om buller. Med jämna mellanrum kom han ut iklädd glasögon och högklackat och ville handla diverse prylar med sina låtsaspengar. Oooo, tack så mycket, o så förtjusande saker, oh hur står det till i affären idag. Jag var affärsbiträdet......Härliga unge, var får dom allt ifrån. Slutade med att Herr Karlsson tappade brallorna, kan ju vara svårt med högklackat att hålla ordning på allt.

3 kommentarer:

 1. Ååååh va härligt att börja dagen med ett skratt: ett bralltappande barnbarn i högklackat! Kan det bli bättre? Gunilla

  SvaraRadera
 2. Så kul med en ny bloggkontakt, välkommen till mig! Du har rätt, mycket har vi gemensamt, bland annat rost! Förstår att du är avis på min fina vinst hos Rosverkstan!! Jag tror knappt det är sant.

  Beträffande att ta bort en följare så loggar du in på din sida på Blogger och tar Instrumentpanelen. Där har du dem du följer. Ta Hantera... och sen Inställningar på den blogg du vill ta bort. Sen klickar du på Sluta följa den här webbplatsen... Bekräfta och sen är den borttagen.

  Nu ska jag kolla dina broderier.

  Ha det bra.
  Kram Eva-Mari

  SvaraRadera
 3. Haha, såg precis att du lyckades, alldeles själv!

  SvaraRadera