torsdag 18 november 2010

Ny leverans

God kväll
Idag kom både Schenker och DHL med nya varor till webbutiken. Jag känner det som julafton varje gång fast jag vet att det inte är menat till mig. Men liite kan man ju behålla. Nu återstå bara foton och att få undan sakerna nånstans, än så länge är min bil fullpackad, men inget bra förvaringsutrymme direkt.


Fotade denna fina gjutjärnskruka/ljushållare och upptäckte en ny funktion på kameran. Är inget vidare på att läsa instruktionsboken utan provar mig fram hellre. Här ser man ju att det är mörkt ute! Vad skoj! Att jag inte testat denna knapp tidigare???
Men det var ju krukan jag ville visa, tycker den var jättefin. Har ni provat dessa outdoorcandles? Om inte kan jag rekommendera dem varmt. De brinner inte med lika stor låga som marschaller men betydligt större än vanliga ljus. Det bästa är att de har jättelång brinntid och att det kan blåsa orkan utan att de släcks! Jag älskar dem!

Idag har jag broderat så att ögonen blöder, det har kommit in jättemånga beställningar och jag vill beta av dem så fort de kommer in. Vet ju att det blir inte mindre att göra ju närmare jul vi kommer.
Idag blev det massor av handdukar, ett par kökshanddukar, flera dopfiltar och bröllopslakan. Men man känner sig rätt nöjd då det är färdigt. Nästan. Ska ju pressas också och det är ingen rolig historia enligt mig....Jag är så glad att folk hittar till mig och min lilla broderiverkstad.
Ha det gott all mina nyfunna vänner, hälsar snart på hos er!
Barbro

5 kommentarer:

 1. Så roligt med alla nya saker...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 2. Varför har jag inga outdoorcandles? Måste ha glömt den lilla detaljen trots allt fint jag shoppat hos dig:-)

  SvaraRadera
 3. Vad har du för sorts kamera?

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att du hittade till mig! Alltid kul när nya läser min blogg! Du broderar så mycket fin så man blir helt salig! Vi har två ställen, det med sjöutsikt är vårat "pensionärsställe" där har vi ca 50 m till vattnet! Ett Paradis! Ha en skön kväll! Kram Iréne

  SvaraRadera
 5. Vad kul Barbro att du fått mycket beställningar!
  Ska bli spännande att se vad det var för grejer med i din stora leverans. Vi måste ju hjälpa dig att tömma lagret ju...ler
  Kram Pia

  SvaraRadera