söndag 6 februari 2011

Champagne och praliner, stödstrumpor och antirynkkräm..........

 Det har varit tjejfest!! Å det var nog bland de trevligare fester jag varit på på väääldigt länge! Knytis bland tjejerna på jobbet, 23 stycken. Man passade på att ha en inofficiell avtackning för mig och tre andra "tjejer" som också slutar. Vi uppvaktades som prinsessor och servades och bjöds på allt! ATT man hade sååå gulliga kompisar! Så rörande, speciellt det vackra tal som lovprisade oss och berättade hur mycket vi betytt och vad man kommer att sakna oss!! Jag SAKNAR er också!

Man hade haft insamling och passande nog förärat oss med antirynkkrämer av olika sort, hm.....men dessutom Moet och praliner. Så nu ligger jag här på divanen och dricker champagne och käkar praliner, insmetad i antirynkkräm!!
Min goda vän Marianne hade dessutom köpt bl.a stödstrumpor! Ännu mera hm......Kära Gunilla bjöd mig på hotellnatt i Stockholm, några kvarter från festen. Kunde det bli bättre?
Hela dan efter ägnades åt strosande på stan, jag var ju ledig och kommer så förbli länge länge.

Läckert vårgrönt ljus!
Tur man har den lilla webbutiken att roa sig med. Helgen har gått åt till att fota alla ljus och försöka sig på en sammanställning över hur många jag har samt att sätta in dem på hemsidan. Det är ju ingen idé att försöka sälja ljus som ingen vet att man har, men tiden till det som nu är gjort har inte riktigt vilja infinna sig. Men nu kan man känna sig nöjd, men fy sjutton vilken tid allt tar!
Det började väldigt noggrannt men till slut fick även en och annan suddig bild slinka igenom. Orken tröt liksom. Kika gärna in!

Ha en bra vecka
Barbro

9 kommentarer:

 1. Det var ett firande som hette duga, det. Moet och praliner. Tänka sig... oj oj.
  Ja visst tar det tid med webben och slikt. Har just varit in och kikat på alla dina fina saker, och nu börjar jag planera för inredningen i det nya köket... en guldgruva har du.
  kram elsamarianne

  SvaraRadera
 2. Oj, såna festligheter kan man leva lycklig på länge...
  Roligt att man är omtyckt.
  Ha en skön rynkfri vecka...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Härligt att man varit så uppskattad! Sug på den karamellen länge!

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig fest och så kul saker de hittat på för er!
  Du undrade varför jag jobbar så mycket, ja, jag älskar mitt jobb och får så mycket uppskattning av både medarbetare och kunder. Städningen här hemma är det ingen som uppskattar - mer än jag själv förstås! Och jag har ju inte så många år kvar att jobba så jag vill ge vad jag kan de sista åren.
  Ta en pralin och ha det fint!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Oh va härligt du har haft det. Det är alltså det jag har att se framåt om några år. Låter perfekt.
  Kram Lillemor

  SvaraRadera
 6. Oj, Vilket party! Det låter ju helkul ju.
  Grattis till din vinst förresten. Jag har vunnit en likadan och är såå glad. Undrar om du har upptäckt det än...Fniss;)
  Ha en fin vecka! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 7. Underbart med såna vänner! Kul presenter som ni fick...klart att du inte behöver dem ännu....

  Kram

  SvaraRadera
 8. Vilka härliga fd jobbarkompisar. Klart att du var omtyckt Barbro. Och det låter som du haft en skön helg där på divanen. Du har säkert inga problem att fylla tiden hemma, jag vet ju vilken tid detta tar. Tänk då lägger jag in nytt varje vecka löpande....
  Kram Pia

  SvaraRadera
 9. Hej! Oj vilket firande, måste ha varit hur kul som helst! Vad roligt med så goa kompisar/arbetskamrater! Ha en fin kväll! Kram Iréne

  SvaraRadera