fredag 9 september 2011

Nä nu går det onödigt dåligt.......


.. med webhandleriet! Den här veckan har jag haft minst sagt oflyt!
Eller vad sägs om detta?

Har inte haft tid att kolla alla kartonger som kommit in och då jag äntligen fick tid att öppna en kartong med fina dyra lakan saknades 2 set....får skylla mig själv att jag inte kollade i tid för att klaga. Nu kan jag bara glömma det då det gått månader.

Igår fick jag ett samtal från trevlig kund till vilken jag skickat fina betonglampfötter. Bättre än vad jag packar GÅÅÅR bara inte men ibland lyckas Schenker med det omöjliga. Lamphållarna var fullständigt krossade.

I morse ringde nästa kund som fått ett lyktglas krossat. Konstig att dessa båda skickades samtidigt i samma frakt och att jag inte haft denna otur mer än ett par gånger på 6 år! Undrar om bilen krockat eller exploderat eller vad som hänt.
Hela paketen fullsmockade med AKTAS-lappar dessutom, men det verkar de fullständigt sk...a i!
Undrar om DHL skulle vara ett bättre alternativ? Jag ersätter naturligtvis kunden och reklamerar och håller tummarna, men allt bök.....
Jag bestämmer mig rätt ofta för att bara ta in okrossbara varor. Inget glas då alltså. O tror ni jag handlade massor av lyktor på Formex eller inga lyktor på Formex. HMMMMMM............Å jäkligt snygga var de dessutom. Och många.

För några veckor sen beställdes ett dubbellakanset med monogram. Jag tar ingen handpenning eftersom det alltid funkat tidigare. Ingen betalning kommer in trots påminnelser och telefonsamtal. Suck. Jag har så klart inte skickat lakanen men med broderade namn på är de ju oanvändbara. Kostade en 500-ing för mig i inköp. Å där står jag med långnäsa!

Civil olydnad eller????
Ibland tänker jag LÄGG NER! Men det är ju så himla roligt med heminredning och att brodera och med massor av gulliga kunder som är översvallande då man broderat nåt fint åt dem. Då är det värt besväret.

Har inte hunnit varken kika in till er andra eller kommentera, veckan har gått åt till att försöka få in alla nya varor från Lene Bjerre på hemsidan, och än är jag långt ifrån i mål. Men snart kanske.

Ha en bra helg mina vänner!

Barbro


19 kommentarer:

  1. Inte bara enkelt med eget vad jag kan förstå...Men ändå förstår jag att du vill fortsätta och jag försöker hålla min dröm om eget vid liv så gott jag kan....massa kramar Susanne

    SvaraRadera
  2. Vet Precis hur du känner det. Minns de dagar som man lika gärna kunnat stanna kvar i sängen, istället för att öppna sin butik och bli bestulen på värden för flera dagars försäljning.
    Ohederlighet finns överallt, och det är de man minst anar det...
    Det var en rolig tid, men sånt suger ut energi tyvärr.
    Har precis avslutat ett pass husmålning, och armarna är som gelé. Men fint blir det.
    Och min handduk har blivit så beundrad. Tyvärr är gardinen inte klar...fy mej.
    kram elsamarianne

    SvaraRadera
  3. Nästa vecka kan inte bli värre i a f !!!
    Jag lovar att jag både ska betala bebislakanen och om Schenker lyckas krossa dem kommer de att slå världsrekord eller åtminostone hamna i Guiness rekordbok :-) Igår fick vi kolla in lillprinsens säng ......så fort han är född och har ett namn beställer Moi.
    Ha de så bra . Kram kram Bittan

    SvaraRadera
  4. Hejsan Barbro!
    Låter inte alls kul när mycke går emot en under samma period. Hoppas den kommande tiden ser lite ljusare ut.
    Försök lägga jobbet åt sidan nu i helgen och njut istället av vår vackra höst.
    Kram Ing-Britt

    SvaraRadera
  5. Vilken otur. Hoppas du får en bra helg utan otur,/Christina

    SvaraRadera
  6. Barbro så jobbigt för dig! Du ska veta att jag är jättenöjd och glad för det jag köpt av dig!!!!
    Sen är det ingen dans att vara egenföretagare, jobbiga kunder kan få en att låsa dörren men det är de underbara fina och härliga kunderna som gör att man fortsätter. Jag önskar dig lycka till!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  7. Fy vad tråkigt när sådant händer men tråkigast måste vara när inte kunder betalar! Förstår om det känns motigt emellanåt men kul samtidigt, tror inte jag skulle klara av allt detta! *ler* ha en fin helg! Kram Iréne

    SvaraRadera
  8. Du har verkligen haft en otursvecka.
    Men det kommer att vända, ska du se.

    Be Dina kunder att ta foton både på emballaget och det söndriga, och skicka tillsammans med reklammationen.
    Aina

    SvaraRadera
  9. TACK du rara.
    Men vilken himla otur med allt. Och handpenning är ett måste vännen när det handlar om special. Fy vad trist när folk bara "skiter" i att svara.
    Sköt om dig och ta nya tag nu
    kram Agneta

    SvaraRadera
  10. Vet du, jag tror att sånt elände kommer i stim. Det har säkert redan vänt för dig. Men jag kan säga att dom ggr jag fått trasiga leveranser har det alltid varit Schenker! Och ibland har paket försvunnit och varit borta flera veckor. Lene Bjerre låter spännande, ska kika in och kolla.
    Ha det gott
    Kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera
  11. Du hade väldigt mycket fint, jag slog till på en kruka från Olson & Jensen. Har letat efter en på fot, den här kommer bli perfekt.
    Kramar
    AM

    SvaraRadera
  12. Hej du !
    Japp det är virkade blommor runt kanten på skivan t symaskinsbordet. Först en spetspålimmad så man slipper se kanten och sen blommor med jämna mellanrum. jag ska fota närbild och lägga in så du får se.
    Oil and vinäger fiskkryddan är outstanding. har genom åren testat massor som inte varit goda, denna luktar och smakar underbart. Oil and vinäger är ju en butikskedja, nånstans åt ditt håll borde den väl finnas. Vill du jag ska köpa en burk och skicka ?
    Ha en fin start på veckan.
    Kram Bittan

    SvaraRadera
  13. Hej!
    Usch sicken otur du haft med leveranserna - och så illa av några att inte betala det de har beställt!!
    Tur att du ändå verka ha mest av goa kunderna!
    Ha en riktgt go vecka och var rädd om dig!
    Kram Allis

    SvaraRadera
  14. Så tråkigt när det kommer flera smällar efter varandra. Nu ska vi hoppas att det går uppåt och bara blir bättre!
    Kram Kicki

    SvaraRadera
  15. Sån himla otur du haft. Verkar som den chauffören var väldigt oaktsam med paketen. Precis som posten brukar vara. Där ser det ut ungefär som på julafton!! Och så beställa varor som man inte står för sen. Förstår om du är både ledsen och besviken. Jag skulle varit vansinnig på nåt sånt.
    Hoppas allt ordnar sig för dig med transporter och annat.
    Kram Elzie

    SvaraRadera
  16. Jisses vilket oflyt gumman! Tur du är den positiva människa du är. Schenker slarvar tyvärr mycket det har jag fått erfara också. Skall beställa babylakan av dig sen när jag vet vad det blir för sort på nästa barnbarn. Ha nu en mysig kväll, förmodar att du också har regn och blåst. Vi får mysa inne istället. Och du nej jag fick inte med mig den norska sängen hem ;)
    Kram Pia

    SvaraRadera
  17. Det är väl det som är baksidan av det hela och när det inte går bra så tränger det liksom ut alla andra leveranser och försäljningar som går bra! Jag tror du fortsätter, det var nog bara en tillfällig svacka!
    Agneta kram

    SvaraRadera
  18. Hejsan!
    Vad det låter som du har lite oflyt just nu.Det blir bättre! Jag vet hur det känns.Ibland undrar man hur folk tänker och dessutom kan med.Men inte ska du lägga ner.. det får du inte. Ibland känner jag att nu stänger jag butiken och börjar jobba som undersköterka igen,Då minns jag att jag mådde inte alls bra med att jobba så. Så jag strävar vidare.Kram Mia

    SvaraRadera
  19. Men nu gick det väldigt bra, paketet är framme. Tack för supersnabb leverans och krukan är precis så fin som jag trodde. Jag är jättenöjd.
    Tusen tack och kramar
    AnnaMaria

    SvaraRadera