måndag 16 maj 2011

Bloggträff och minisemester

WOW, vilken resa jag varit ute på!
Gulliga Pia med bloggen Ateljé  Skogslyckan, hade den goda smaken att ta initiativ till en bloggträff,
som gick av stapeln i lördags.
Pia var precis lika sprudlande och härlig som man fått intrycket av genom hennes blogg.
Här en bild på värdparet Pia och Bernt
Vi var 15 glada bloggare, varav de flesta aldrig setts förr IRL, som började dagen med frukost hemma hos Pia och Bernt i det egenritade huset Skogslyckan.
Huset var precis lika imponerande som vi anat genom hennes blogg.
Här en bild av matsalen.
Man gick därifrån med massor av wow-upplevelser.

Buss var ordnad, som tog de glada och ju längre tiden gick ännu gladare, damerna och någon herre in till Borås, där vi besökte två butiker med heminredning och några klädbutiker.
Trots att de flesta deltagarna redan visat dess härliga cup-cakes som man bjöd på hos butiken Hjärterum, kan jag inte avstå från att visa bilden. Knappt man tror de är äkta, eller hur??

Efter Borås gick färden till Fritsla, ett eldorado för oss heminredningsintresserade!
Lunch svullades in och därefter Fritsla tyglager, med sina tre våningar med härliga tyger och heminredning.
SEN mina damer, blev det ett återbesök i min absoluta favvo-butik, FRITSLA TYG-OCH RÅVARULAGER!! Har ni missat den butiken har ni missat landets Mecka enligt mig.
Tyvärr inga bilder, men det blev en del shopping, haha, milt uttryckt alltså......kanske kommer bilder på shopping"fynden", om jag orkar packa ur bilen vill säga, den kan kallas fullastad!
Man kunde inte ana att man själv säljer heminredning, här var ju massor av måste ha´n!
Nu var det dags för färd mot Hofsnäs Herrgård där vi avnjöt en supermiddag! Somliga av oss övernattade även här, vilket vi långväga gäster såklart nappade på!

Viiilken resa vi hade och vilka härliga tjejer och killar vi lärt känna. På kvällen var det nästan knip i magen av alla skratt. Man sussande gott efter denna fullspäckade dag och av alla nya människor och intryck.
Denna snygging bodde nära Hofsnäs.

Eftersom jag och väninna Gunilla var på en minisemester klarade vi av Ullared innan bloggträffen då vi ändå var i farten. Var ett äventyr jag i många år sagt "aldrig i h-e att jag åker dit", men nu är det ju kärringvarning på oss, så varför inte. Skulle egentligen inte ha mer än ett par saker, blev lite mer, och denna vagn fyllde en del av vad vi fick med oss.
Trodde aldrig jag skulle säga detta med det var ju kul!!
Min dotter, som känner mitt humör, varnade mig och sa att jag skulle aldrig stå ut där, och köra över nån tant med kundvagnen och fräsa och spotta, men jag var lugn o fin hela dan!!
Fina varor dessutom, ja, allt en kvinna i min ålder kan önska, möbeltassar för 5 spänn, (riktig kärrinvarning), bilvårdgrejer, (å när tänker jag plötsligt börja använda sånt?), dammsugare för under 300, bilbarnstol och lite smått o gott.

Tack Pia med familj, tack alla nya vänner för att ni kom med och förgyllde min dag, och en lång tid av mitt liv är jag säker på. Länge sen jag hade så roligt!
Efter fyra dar och 120 mil sov jag 13 timmar....

/Barbro

16 kommentarer:

 1. Ha ha ha....Ja, nog hör man att du har haft det bra. Visst är det bara så underbart kul med dessa bloggträffar. Jag längtar redan till nästa.För nån, ska det väl bli;) Tur att det finns driftiga människor som tar initiativ till såna här roliga möten.
  Ha en fin vecka nu! Kram Åsa.

  SvaraRadera
 2. Bloggträffen har jag förstått att den var succé, så mycket fina berättelser och bilder som visats på boggar=) Vilken härlig minisemestern ni hade...vi får väl se vad som händer i sommar, kanske en annan tant besöker Ullared då för första gången...

  Oj vad svart det blev, undra om det är åska på gång. Då är det bäst att dra ur sladdar, internet och telefon. Så får man göra när man bor så här på landet.

  Ha en fin måndag!
  Kram,
  Regina

  SvaraRadera
 3. låter som en riktigt fin semester och träff. säkert många glada stunder.
  ~marita~

  SvaraRadera
 4. Verkar som en rolig bloggträff. Tror att det var flera träffar fast på andra ställen nu i helgen. Man skulle vilja vara med med det går ju inte att delta på allt...man har ju ett och annat att göra hemma också. men kul är det i alla fall. Det är många fina vänner som man får möta också.
  Skönt att få en liten minisemester så här på våren.
  Ullared ja...har varit där två gånger och kom ut med massor i kassarna. Klart att det slinker ner en hel del då det är så lågt pris på vissa varor.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Ni verkar ha haft det riktigt trevligt!

  SvaraRadera
 6. Wow....wow.....kan inte få fram nåt annat...vilket tempo...och trevligt verkar ni ju ha haft....och handlat har ni gjort ;) precis som det ska vara när man har lite minisemester!

  SvaraRadera
 7. Ops, så helkul ni verkar ha haft.
  Ska på bloggträff i mitt distrikt den 4 juni. Ska bli skoj att få se ansikten.
  Kram ullamaria

  SvaraRadera
 8. Tack gulliga du för orden hos mig...ja jag håller med en sån dag..massa intryck lite snurrig i bollen blev jag...ser du fyndat;)
  Massa kramar Susanne

  SvaraRadera
 9. Men vilken underbar träff ni verkar ha haft. Har läst hos flera och alla verkar lika posetiva.
  Önskar jag får möjlighet att närvara nån gång, många man önskar träffa irl.
  Ullared däremot vet jag inte om jag vill till något mera. Fick en skräckupplevelse den enda gång jag varit där.
  Ha de bäst, kramar Ing-Britt

  SvaraRadera
 10. Å så roligt ni måste ha haft det å så mkt du inhandlat å alla tyger, lite avis faktiskt! Kram Iréne

  SvaraRadera
 11. Man läser mycket om bloggträffar här, det är roligt. Och det var roligt att läsa om ditt besök på Ullared. Man kan bli förvånad över sig själv ibland.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 12. När man läser ditt inlägg kan man knappt tro vi hann med allt på en dag. Ändå var det precis lagom mycket, okey kanske lite mycket fika...ler.
  Men du förstår jag var ju tvungen att locka Bernt med något...;). Är så glad att du och Gunilla kunde komma, och jag håller tummarna för augusti...
  Glöm inte tömma skuffen för du brukar väl ligga där ibland....
  Kram Pia

  SvaraRadera
 13. Ha ha hej igen. Vaddå pinsamheter? Du är underbar och precis lika tokigt impulsiv som jag, and I love it!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 14. Ha ha vilken underbart tokig och härlig resa. Jag är alltså rena ungdomen än host host för jag har aldrig varit i Ullared....
  Kraaaam

  SvaraRadera
 15. Tack så mycket för att dela dina erfarenheter med alla gemenskapens, alltid roa jag mycket läser vad allmänheten.

  SvaraRadera