lördag 8 januari 2011

Det kom ett paketfrån gulliga Pia med bloggen Ateljé Skogslyckan! Det var så jättfint inslaget, så man kände sig så hedrad av all omsorg hon lagt ner på att göra paketet vackert! Änglapapper och på en spetsduk hade hon skrivit min adress!Paketet innehöll de fina muffinsformarna jag vann som andrapris i hennes tävling! Tack snälla Pia. Hoppas jag vågar använda dem och inte drar mig för det bara för att de är så fina. Det vore ju pensionärsvarning, som jag ju blir, lite grann i alla fall, om 3 veckor.......
En väninna, som också slutar jobba samtidigt, och jag skojade om vår framtid, dvs februari, och diskuterade om vi skulle bli såna att vi inte orkade klä på oss om dagarna, utan skulle gå okammade omkring i morgonrock. Vi lovade varann att vi åtminstone skulle "jobba halvtid", dvs klä på oss varannan dag......


Titta vad naturen smyckat denna gran jag passerade häromdan! Halva granen stod under takdropp och fick då dessa fina hängen!
Ha en trevlig kväll och helg! Nu puttrar Kreolskans söndagsgryta på spisen o doftar så gott!
Barbro

16 kommentarer:

 1. Grattis till dina fina muffinsformar, man blir ju lite sån att man spar det fina till fina tillfällen, men egentligen så är det fina tillfället här och nu...
  Så baka på du!!!
  Kanske vi får se lite smarriga muffins i din blogg...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 2. Ja jag vill också se smarriga muffins a la Barbro här på bloggen. Du kanske skall fira in "pensioneringen" med dem!! Halvklädd varannan dag det tycker jag låter som en bra deal.
  Ha en fortsatt fin helg!
  Kram Pia

  SvaraRadera
 3. Grattis till vinsten! Saker man har ska man använda, inte stoppa undan i skåpen!
  Tror nog att du kommer att "jobba" mycket med det du vill i februari och framåt. (Förresten så kan du nog göra det i morgonrocken!)
  Tack för hjälpen med fotot, det blev betydligt bättre!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Grattis, det var väldigt fina muffinsformar. Du får baka såna där snofsiga med topping och bjuda väninnan på.
  Ha en mysig kväll
  Varm kram
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 5. Klart att ni pensionärer ska fika och äta muffins eller cupcakes.Gud så skönt det låter att få göra vad man vill om dagarna...ibland i alla fall.
  annika

  SvaraRadera
 6. Grattis till den fina vinsten, hade nog också tvekat att använda dom.
  Har förstått att det var bökigt på vägarna på Väddö, tur att ni inte mötte bussen varför möter man alltid den där det är som smalast och krokigast.
  Ha det gott!
  Kram Lena

  SvaraRadera
 7. Ja det har jag inte tänkt på....att jag kunde klä mig varannan dag :) Häftig gran du fått!
  Grattis till vinst!

  SvaraRadera
 8. Grattis till vinsten och till blivande halvtidstjänsten oxå för den delen. Önskar jag hade ett sådant jobb ;o), älskar nämligen att strosa runt i morgonrock.
  Naturen kan all bjuda oss på de mest märkliga/vackra konstverk.
  Ha de så bra, Kram Ing-Britt

  SvaraRadera
 9. Grattis till vinsten och visst är det extra roligt att få ett paket inslaget med omsorg och tanke på mottagaren (oj, så långt det blev) Låter som en härlig tillvaro som väntar...gå klädd i morgonrock varannan dag låter ju skönt:) KRAM Helena

  SvaraRadera
 10. Visst är det en liten "kick" när man får så vackra paket med posten! Grattis, de där formarna kommer att bli superläckra när de är fyllda med dina bakelser ;))
  Tack för din omtanke, orken återvänder så sakta och jag hoppas att även du återhämtat dig!
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram Allis

  SvaraRadera
 11. Hallå igen,
  min skänk var också helblank i trä men jag har slipat innan med sandpapper och använder alltid en grundfärg som heter Grunning från Colorama.
  Den går att grunda med på i stort sett vad som helst. Sen kanske man får måla den ett par tre gånger eftersom den är brun, men det går fort med en liten möbelroller.
  Lycka till.Ullamaria

  SvaraRadera
 12. Hallå
  Ja visst minns jag dej ,samma broderi-intressen som vi ju har .På kommoden står det 300 kronor visst är det superbra pris , skall bli intressant att se om den är kvar på måndag.
  För jag arbetar deltid så gick ju hem kl 12 å affären hade öppet till 15.00

  SvaraRadera
 13. Det räcker med att rugga upp ytan . Jag har köpt en evighetskloss på färghandeln, finns i olika grovlekar. Går snabbt att rugga upp ytan...Viktigt att ha en kvalitetspensel (så att det inte lossnar hår) till de små detaljerna.
  Jag ska blogga om hur jag gör snart, för igår köpte jag ett slagbord och fyra stolar på loppis för 300. Ska bli mina nya köksmöbler.
  Fler som har frågat hur man gör...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 14. Gratttis till de vackra muffinsformarna, så klart den stora dagen ska firas med dem!
  Tack för din rara kommentar, du ser också nöjd, glad och trevlig ut:)

  Kram och må gott.
  Eva-Mari

  SvaraRadera
 15. Så fint. Hon är så gullig Pia. Grattis till fin vinst och tack för att du deltar i min utlottning.
  Kram Agneta

  SvaraRadera